Menu
Hotspots

Tivoli Vredenburg

Alle muziekgenres komen bij Tivoli Vredenburg onder één dak bij elkaar. U kunt hier komen voor uw favoriete artiest, maar ook een dansje wagen of borrelen. Bij Tivoli Vredenburg kunt u gezellig een hapje komen eten, maar u kunt ook uw zangkunsten laten horen op het podium. Dagelijks kunt u in Tivoli Vredenburg terecht of neem plaats bij café Het Gegeven Paard of restaurant Danel.

Zalen

 • Grote Zaal: in de jaren ’70’ is de zaal ontworpen door de wereldberoemde architect Herman Hertzberger. De zaal was sinds 1979 de vertrouwde symfoniezaal van het voormalige Muziekcentrum Vredenburg. In 2014 is de zaal in oude glorie hersteld voor de opening. Het kenmerkende karakter en de uitmuntende akoestiek zijn behouden.
 • Ronda: 2.000 bezoekers kunnen in de zaal plaatsnemen. U staat vanaf iedere plek in de zaal dicht op het podium en de artiest. Hierdoor heeft u een goed zicht en geluid.
 • Pandora: de zaal is veelzijdig en zonder vast podium. De naam is ontleend aan de flexibele eigenschappen. De zaal kunt u beschouwen als een Pandora’s box die zich openvouwt en waar heel veel verschillende dingen uitkomen en gebeuren. Tevens verwijst de naam naar de eigenwijze architectuur met de vele uitstulpingen.
 • Hertz: een brede, halfronde zaal met uitsluitend zitplaatsen. Op elke plek in de zaal is de afstand tussen bezoekers en artiesten klein. Een warme en gemoedelijke sfeer worden gecreëerd door het volledige houten interieur en de comfortabele stoelen.
 • Cloud Nine: oorspronkelijk is de zaal ontworpen als jazz-zaal. De zaal wordt niet alleen ingezet voor jazz. De zaal heeft een vast podium, een ruim balkon en kan zowel met als zonder zitplaatsen worden gebruikt.
 • Club Nine: het oorspronkelijke idee van deze ruimte is een café. De zaal grenst aan de grotere Cloud Nine-zaal. De zaal wordt ingezet als volwaardig, op zichzelf staand podium met optredens in een intieme setting.
 • Park 6: de binnenpleinen worden elke vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd tot een indoorpark. Dans op een lichtgevende dansvloer onder leiding van een lokale DJ. Drink een bierspecial of cocktail. Speel een arcade game, tafeltennis of giga-Twister. Ga op de foto in de photobooth en geniet van het beste uitzicht van Utrecht.
 • Rabo Open Stage: u kunt gratis een bezoek brengen aan het programma van Rabo Open Stage. Het podium biedt plaats aan talentvolle, beginnende muzikanten uit Utrecht en omgeving. Tevens wordt het podium regelmatig gebruikt voor het Kennis & Debat-programma van Tivoli Vredenburg.

Bar-brasserie & café

Bar-Brasserie Danel: de bar-brasserie bevindt zich aan de singel onder het dak van Tivoli Vredenburg. U bent hier aan het juiste adres voor heerlijke gerechten met een Franse touch. De kaart bestaat uit diverse voor-, hoofd en nagerechten. Tevens is er een uitgebreide lunch- en borrelkaart. De drankenkaart omvat vele cocktails, wijnen en andere dranken. Bovendien staan er een aantal speciale Franse dranken op de kaart

Café Het Gegeven Paard: dagelijks is het café in hartje Utrecht geopend. U kunt lekker eten en drinken in een aangename ambiance. In het café kunt u genieten van een lunch of diner. U kunt een cocktail kiezen van de uitgebreide cocktailkaart. Tevens biedt het café een breed assortiment aan gins, whisky’s en heerlijke bieren aan.

Agenda

Heeft u binnenkort een bezoek aan Utrecht op de agenda staan? Vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan Tivoli Vredenburg. Wilt u naar het concert van uw favoriete artiest of kennismaken met een nieuw muziekgenre? Bekijk hier de agenda en ontdek of uw muziekgenre binnenkort op de agenda staat.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: op circa 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne ligt Tivoli Vredenburg.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:

 • Vredenburg, direct naast Tivoli Vredenburg
 • Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand
 • Sint Jacobsstraat, op enkele minuten loopafstand
 • Neude, op 5 minuten loopafstand

Vanaf station Utrecht Centraal te voet: loop richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Vanaf het stationsplein gaat u Hoog Catharijne binnen en u slaat vervolgens linksaf. Volg het pad naar rechts, loop rechtdoor en ga de roltrap af. Buiten kijkt u naar links en ziet u Tivoli Vredenburg.

Fietsenstallingen: u kunt uw fiets parkeren in één van de bewaakte fietsenstallingen. Uw fiets staat droog, veilig en kan bovendien gratis worden gestald.

Auto & parkeren: u kunt in de directe omgeving van Tivoli Vredenburg parkeren in één van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne. Op loopafstand bevinden zich nog een aantal parkeergarages zoals: Paardenveld, De Bijenkorf, La Vie en Springweg.

Locatie

Tivoli Vredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Tel: 030 – 760 67 77
E-mail: info@tivolivredenburg.nl
www.tivolivredenburg.nl