Menu
Hotspots

Jaarbeurs Utrecht

Hetgeen wat aandacht trekt en vasthoudt zijn met passie en lef georganiseerde evenementen. Bovendien leiden deze evenementen tot waardevolle ontmoetingen en business.

Er wordt aandacht geschonken aan het creëren van de meest aantrekkelijke omgevingen zowel live als online. Beleef een plek waar uw passie of vak tot zijn recht komt als nooit tevoren. Ga op in het moment. De Jaarbeurs is de plek waar mensen en merken de aandacht krijgen die ze verdienen.

Meer beleven

Speys Eten & Drinken: u vindt bij het restaurant altijd iets naar uw smaak. Kiest u voor een cappuccino van barista kwaliteit of een vers belegde sandwich? Geniet van een Italiaanse pizza, gourmetburger of een fris getapt hoppig biertje.

Pleyn: het restaurant is de ideale plek om elkaar te ontmoeten en sfeervol te genieten. Op elk moment van de dag kunt u terecht bij het restaurant. Bij Pleyn kunt u ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Dagelijks worden in de keuken (fully vegan) gerechten bereid door de koks met verse en lokale producten.

Exposeren

Een hele investering en geld kost het organiseren van een deelname aan een beurs. Bovendien organiseert lang niet iedereen dagelijks een beurs. Customer Service kan u hierin ondersteunen. Ervaring, kennis en service komen op deze plek samen. Tevens vindt u de praktische ondersteuning die u zoekt. U kunt bij de Customer Service terecht tijdens de beurs. Stel uw vragen, win advies in of plaats een last-minute bestelling bij de Customer Service.

Agenda

Jaarlijks worden in de Jaarbeurs diverse evenementen georganiseerd. Evenementen die onder andere worden georganiseerd zijn Beauty Trade Special, vakbeurzen en Future Tech. Benieuwd welke evenementen op de agenda staan? Bekijk hier de agenda.

Bereikbaarheid

Auto: wanneer u met de auto komt, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Parkeren: over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen beschikt de Jaarbeurs. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over P1 t/m P4 die 24/7 open. U ontvangt bij het inrijden een parkeerkaart. Bij vertrek kunt u hiermee betalen bij de parkeerautomaten op het terrein. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig op P3 en P4. Druk bij het uitrijden op de intercom voor de slagboom. De slagboom wordt op vertoon van uw invalidenparkeerkaart kosteloos geopend.

Trein & Bus: station Utrecht Centraal ligt pal naast de Jaarbeurs. U volgt vanaf het station de borden ‘Jaarbeursplein’. Het busstation ligt naast het station. Hier stoppen doorlopend bussen. U bent binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van de Jaarbeurs.

Taxi: bij de busstations vindt u de taxistandplaatsen aan de Jaarbeurszijde en aan het Jaarbeursplein.

Benieuwd welke parkeertarieven de Jaarbeurs hanteert? Klik dan hier.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Tel: 030 – 295 59 11
E-mail: info@jaarbeurs.nl
www.jaarbeurs.nl