Menu
Hotspots

Doornroosje

Doornroosje is het poppodium van Nijmegen en omstreken. Wist u dat het poppodium behoort tot één van de oudste van Nederland. Op het podium treden zowel kleine spannende en vernieuwde artiesten als grote namen op. Bij Doornroosje bent u aan het juiste adres voor pop, rock, wereldmuziek, dance, metal en jazz. Bovendien worden concerten geprogrammeerd in Merleyn, de Vereeniging, de Stadsschouwburg, het Gofferttheater en Lux.

Roosje Music Club

Roosje is op zoek naar ambassadeurs. Bent u een enthousiaste muziekliefhebber en nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van Doornroosje en wilt u een kijkje nemen achter de schermen? Word dan lid van de Roosje Music Club. Bovendien krijgt u met het lidmaatschap bepaalde privéleges:

 • Toegang tot de Roosje Music Club. Een netwerk om concerten en dance-events mee te bezoeken en te genieten van muziek.
 • Toegang voor twee personen tot de Roosje Music Club bijeenkomsten. Per jaar minstens 3 keer bijvoorbeeld een diner met speciale gasten, een Meet & Greet of een rondleiding op een ‘major’ festival.
 • Mogelijkheid tot het boeken van gratis tickets inclusief één introducé voor concerten en dance-avonden in Doornroosje en Merleyn.
 • Muziektips op maat in uw mailbox.

Benieuwd naar de kosten van het lidmaatschap? Klik dan hier.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op via de mail of telefonisch.

Oefenruimtes

Merleyn beheert onder de naam ‘oefenruimtes Nijmegen’ een aantal oefenruimtes. De oefenruimtes worden aangeboden op 2 locaties, namelijk locatie Limos (Molenveldlaan 10) en locatie Koopvaart (Koopvaardijweg 3).

Locatie Limos

 • 4 ruimtes 35 m2
 • 2 ruimtes 42m2
 • 19 grote kasten
 • 12 kleine kasten

Locatie Koopvaart

 • 2 ruimtes van ca. 35m2
 • 14 kasten

U kunt de ruimtes huren voor vaste dagdelen en incidentele sessies. Tevens zijn de ruimtes te huren inclusief backline en zanginstallatie.

Wilt u meer weten over de oefenruimtes? Klik dan hier.

Openluchttheater De Goffert

In het Goffertpark ligt het openluchttheater. Het terrein van het openluchttheater wordt rondom afgeschermd door een hoge groene wal en bosschages. Een bijzondere achtergrond wordt gevormd door het gazon, de waterpartij en de begroeiing van struiken en bomen.

Het theater heeft een tribune met 900 zitplaatsen en mag 1.500 mensen toelaten. Bovendien is het terrein voor rolstoelgebruikers toegankelijk. U kunt het theater bereiken via een voetpad vanaf de rotonde aan het einde van de Steinweglaan.

Agenda

Jaarlijks staan er op de agenda van Doornroosje diverse concerten. De concerten bieden voor ieder wat wils. Bent u benieuwd welke concerten op de agenda staan? Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Bereikbaarheid

 • Trein: plan vooraf uw reis met de planner van 9292 of de NS Reisplanner.
 • Bus: Doornroosje ligt direct naast het busstation bij het Centraal Station van Nijmegen. Plan uw busreis en kies als bestemming ‘Station Nijmegen’.

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren in parkeergarage Keizer Karel aan de Van Schaek Mathonsingel 22. Bekijk hier alle tarieven.

Parkeren voor mindervaliden: in de Keizer Karelparkeergarage zijn er 9 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Mocht u een rolstoel in deze parkeergarage willen reserveren, bel dan naar 024-3292429. U kunt ook dichterbij de entree parkeren. Parkeer uw auto bij het voormalige belastingkantoor of bij het politiebureau.

Locatie

Doornroosje
Stationsplein 11
6512 AB Nijmegen
Tel: 024 – 355 42 43
E-mail: info@doornroosje.nl
www.doornroosje.nl