Menu
Hotspots

Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo heeft een dierenpark van maar liefst 45 hectare groot. Ga op avontuur in de jungle of bewonder de vele dieren. Het dierenpark onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays. Grootschalig worden natuurlijke leefomgevingen nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.

De Bush werd in 1988 geopend. De Bush omvat een tropisch regenwoud van anderhalve hectare. U zult versteld staan door de vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden. Naast het tropisch regenwoud kunt u een bezoek brengen aan een Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn, koraalrif in de Indopacifische Oceaan, savannevlakte en Maleis regenwoud. De overdekte Mangrove, grootste van de wereld, is gebaseerd op het natuurgebied de Belize. Dit natuurgebied heeft Burgers’ Zoo in beheer. U kunt vlinders, zeekoeien en verschillende krabben bewonderen.

Horeca

In de diverse restaurants wordt zoveel mogelijk gewerkt met dagverse producten. Bovendien bereiden de koks uw maaltijd waar u bij bent. Dagelijks zijn het Bush Restaurant en het geheel vernieuwde Park Restaurant geopend. Op mooie dagen zijn het Safari terras en Park terras ook geopend.

U kunt genieten van een ambachtelijk en eerlijk horeca product in een sfeervolle omgeving. Bij de restaurants staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het Park Restaurant is een gezellig familierestaurant. Het restaurant is gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen terwijl u geniet van een heerlijk gerecht of drankje.

Winkel

In de winkel kunt u een tastbare herinnering kopen voor een redelijke prijs. Het ruime aanbod varieert tussen de één en vijf euro. De winkel biedt graag producten aan met een verhaal. Duurzaamheid is onder meer belangrijk bij de keuzes die worden gemaakt en er wordt aandacht besteedt aan de omstandigheden waaronder de producten worden gemaakt.

Tarieven

Heeft u binnenkort een bezoek aan Burgers’ Zoo op de agenda staan? Bestel nu alvast uw tickets op www.burgerszoo.nl. Wilt u jaarlijks meerdere keren dieren spotten in het dierenpark? Bestel één van de abonnementen op de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Burgers’ Zoo op www.burgerszoo.nl.

Route informatie

Auto: naast de hoofdingang ligt het parkeerterrein. Binnen enkele minuten bent u vanaf de parkeerplaats in het park. Bovendien is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden.

Elektrische auto: u kunt uw elektrische auto opladen aan één paal. Voor het opladen van uw auto dient u wel te beschikken over een pas.

Fiets & motor: er zijn onbewaakte fietsenrekken aanwezig vlakbij de hoofdingang. Er zijn speciale parkeerplekken ingericht voor motoren.

Touringcar: op het parkeerterrein is er een uitstapplaats. De chauffeur kan bij kassa 1 gratis een parkeerkaart halen.

Locatie

Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Tel: 026 – 442 45 34
E-mail: info@burgerszoo.nl
www.burgerszoo.nl