4-daags Paasarrangement - Vier Pasen in het mooie Limburg

Dit 4-daags Paasarrangement is inclusief:

  • Koffie met paasbrood bij aankomst
  • 3 Overnachtingen
  • 3x Ontbijtbuffet
  • 1x een luxe 4-gangen diner
  • 2x een 3-gangen diner 
  • Gratis wandelroutes in de omgeving

Prijs: € 192,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Boek de maandagnacht van 22 op 23 april bij voor:

  • € 50 p.p.p.n. op basis van half pension
  • € 40 p.p.p.n. op basis van logies en ontbijt

Het meenemen van een huisdier is altijd in overleg, extra kosten: € 15 per nacht.

De prijs van dit 4-daags Paasarrangement is geldig met aankomst 19 april en vertrek 22 april 2019.

4-daags Paasarrangement in Limburg

Geniet samen met het gezin, vrienden of de hele familie van dit heerlijke 4-daags Paasarrangement in Limburg. Er even lekker tussenuit in Limburg en genieten van de prachtige omgeving van Limburg. 

Omgeving

Vijlen is een klein en rustig dorp. In de rij van de bekende, door veel vakantiegasten opgezochte Zuid-Limburgse dorpskernen, neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Vijlen en omgeving is het Mergelland ten voeten uit. De statige toren van de Martinuskerk torent fier en vooral hoog boven het landschap uit. Uit alle richtingen en van verre afstand is deze Vijlense Rooms Katholieke kerk zichtbaar en manifesteert zij zich als een oriëntatiepunt voor de wandelaar. De spits van de toren bereikt een hoogte van 253 meter boven Amsterdams Peil. Waar men zich in de omgeving ook bevindt, toren en kerk wijzen steeds de weg naar Vijlen.

Het hotel

Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch 'Limburgs' familiehotel. De kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt.

Op het gezellige voorterras met fraai panorama uitzicht is het echt helemaal genieten. De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, respect voor uw privacy en op een gezonde en sportieve ontspanning.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Op een bijzonder "Limburgs" plekje, hoog op de Vijlenberg ligt een hotel met een lange gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch "Limburgs" familiehotel.

Kamers en Faciliteiten

Alle 14 verzorgde kamers hebben douche of bad, toilet en zijn voorzien van een flatscreen HD met digitale TV.

Het hotel beschikt over een terras, bar en een à la carte restaurant. Het hotel heeft een uitstekende keuken met een prima dagmenu.

Verder heeft het hotel een eigen gratis parkeerplaats, bergruimte voor fietsen en is er uitstekende WIFI in alle kamers, restaurant en terras.

Ligging

Het restaurant is gelegen in Bergdorpje Vijlen , het hoogstgelegen Bergdorpje van Nederland , ruim 280 NAP , Het Hotel ligt midden in een wandelgebied , tussen de steden Aken, Maastricht en Luik helemaal in het zuidelijkste puntje van Nederland. In de nabijheid van onder andere Vaals , hier is het hoogste punt van Nederland en het drielandenpunt !

Omgeving

De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van korte of lange wandelingen , er zijnvanuit het hotel maar liefst 6 wandelingen gratis te verkrijgen. Overal op de route liggen heerlijke gelegenheden , waar men gebruik kan maken van Limburgse specialiteiten. De omgeving van Vijlen staat bekend om zijn hoogteverschillen , waardoor Vijlen ook bekend staat als het Bergdorpje van Nederland.