Schaatsen in Giethoorn - Dagje winters genieten

Dit schaatsuitje in Giethoorn is inclusief

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak
  • 1x kop snert met roggebrood en spek
  • 1x beker warme chocomel met slagroom
  • 1x bord boerenkool met worst

Prijs: € 25,00 p.p.

Blijven overnachten?

Wilt u uw dagje ijspret uitbreiden met een overnachting dan is dat uiteraard ook mogelijk. U overnacht in ons vakantiehuis voor € 35.00 p.p.n. ( 2-20 personen) inclusief ontbijt.

Dit arrangement is te boeken zolang er ijs ligt in Giethoorn.

Schaatsen in Giethoorn

De winter heeft eindelijk toegeslagen en dat betekent dat u ook in Giethoorn weer de schaatsen onder kunt binden en dat u het dorp vanaf het ijs kunt ontdekken. Tussendoor kunt u bij ons restaurant genieten van heerlijke winterse lekkernijen zoals warme chocomel, snert en andere versnapperingen.

Dagje winters Giethoorn

11:00 uur: Ontvangst bij ons gezellige restaurant met koffie, thee en gebak

11:30 uur: U kunt de schaatsen onderbinden en het ijs betreden. U bepaalt zelf de route door het dorp heen

13:00 - 13:30 uur: Bij het restaurant staat er een heerlijk kop snert voor u klaar met roggebrood en spek, daarna kunt u weer lekker verder schaatsen

16:30 uur: Even lekker opwarmen met een kop warme chocomel met Slagroom

17:00 uur: Diner met een bord Boerenkool met worst

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.