Koekeloeren bij de hoeren in Amsterdam

Bij deze ludieke stadswandeling door Amsterdam is inbegrepen:

  • Stadswandeling onder begeleiding van een gids over de beruchte Amsterdamse Wallen
  • Tijdsduur is 2 uur

Prijzen per persoon exclusief BTW:

  • 10 - 14 personen € 14,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - > personen € 12,50 p.p. excl. BTW

  Optioneel (€ 7,95 p.p. exclusief BTW): Een bezoek aan het Prostitutie Informatie Centrum; maak onder het genot van een drankje een praatje met een voormalig prostituee. Minimum aantal personen: 10. Bezoekt u ook het museum dan duurt het programma 2,5 uur.

Tip!

Altijd jezelf es willen zijn, eh ... zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Wij bieden u nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van u achter het venster, voor € 27,50. Informeer naar wat kan en niet kan.

De prijs van deze ludieke stadswandeling door Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2020.

Altijd al willen Koekeloeren bij de hoeren?

Voor iedere man die nog nooit op De Wallen is geweest en voor iedere vrouw die wel eens wil weten waar haar man nog nooit geweest is! Pees met uw ervaren Mokum Events gids mee over de beruchte Amsterdamse Wallen. Zie wat deze dames van plezier zo de hele dag doen en laat u alles vertellen over hun werkzaamheden, hun pooiers en de regels van de beroemdste bordelen van Europa.

Uw uitje op de Wallen

Wandel mee langs de beroemde Bananenbar waar de bardame haar klanten ophitst en laat u verbazen in het 5 verdiepingen tellende Erotisch Museum (toegang niet inbegrepen, prijs is € 6,50 p.p.).

Onderweg nemen we de tijd om een typisch Mokums kroegie op de Wallen te bezoeken en verdere plannen voor de avond of de nacht te bedenken. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen uiteraard ook meegenomen worden in de tourprijs. 

8.8 | 4 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Zeer goede rondleiding over de walletjes. Aardige en goed geinformeerde gids en kon ons alles vertellen met ook een kwinkslag. Waren zeeer tevreden!

Anoniem

8

leuke tour, goede gids en veel info! vooral leuk omdat je ook even achter het raam mocht zitten bij het PIC!

Anoniem

8

Leuk arrengement. Zeer ontspannen en divers. Flexibele gids, waardoor er veel kon.

R. Boeijen

10

een erg leuk tijdverdrijf op de wallen, geweldig alleen al mensen te kijken en er dan nog wat van opsteken ook. Hans onze gids een super aardige gast!! ook dit is een aanrader voor een uitje met vrienden of collega's

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier