Menu
Achterhoek / Familie uitjes / Nachtje weg / Recreatieparken / Veluwe

Gezelligheid met het gezin op de Veluwe

Tijd voor wat gezelligheid met het gezin op de Veluwe? Kom kan naar Dieren en blijf slapen in een van de gezellige chalets op dit mooi activiteitenpark. Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt en ga vervolgens met een goed gevulde maag op pad om een van de leuke activiteiten te ervaren. Een gezellig nachtje weg met het gezin en samen bezig zijn want gezelligheid ervaar je samen!

De activiteiten

Alleen een nachtje weg met ontbijt is heel leuk, maar samen een activiteit doen is natuurlijk veel leuker! Bij dit arrangement heeft u de keuze uit meerdere activiteiten en kiest u hetgeen wat het beste bij u past! Tijdens de pizza speurtocht gaan jullie samen op zoek naar de ingrediënten, bouwen jullie je eigen pizza oven en maken jullie vervolgens je eigen pizza om heerlijk van te genieten!

De chalets

Deze sfeervolle Finse chalets aan de rand van de Veluwe zijn perfect voor gezinnen. Op een kleine 60 meter afstand vindt u het hoofdgebouw en restaurant waar u in de avond gezellig samen kunt komen. 1 chalet bestaat uit 4 verschillende hotelkamers met elk een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en thee faciliteiten, televisie, koelkast en gratis WiFi. Op de begane grond staat een tweepersoonsbed bestaande uit 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is een twijfelaars beschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen en deze is alleen met een trapje te bereiken.

Zie ik jullie binnenkort ook in Dieren voor wat gezelligheid met het gezin op de Veluwe?

Op zoek naar een leuk familie uitstapje waarbij u een bezoekje brengt aan een themapark? Bekijkt u dan ook eens deze Top 3 familieweekendje!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805