Menu
Familie & Kinderen / Familie uitjes / Familieweekend / Giethoorn / Overijssel / Rondvaart / Uitjes / Vakantieparken

Genieten in Giethoorn – 3 SUPER uitjes!

Genieten in Giethoorn samen met vrienden of familie. De zon begint weer te schijnen, het mooie weer komt eraan, tijd om weer samen leuke uitstapjes te maken! Genieten in Giethoorn met deze 3 SUPER uitjes!

1- Ontspannend heen en Inspannend terug – Varen, Punteren en Picknicken in Giethoorn

Gezellig een dagje op pad en genieten in het mooie Giethoorn. Begin de dag met een heerlijke kop koffie of thee met een gebakje en maak vervolgens een actieve rondvaart met de punter. Tussendoor even een pauze om te genieten van de picknick en sluit de dag met een verfrissend drankje op het terras bij het restaurant!

1- Romantisch Giethoorn arrangement – Overnachten in een Chatel met Champagne ontbijt

Overnachten in een chatel en genieten op dit mooie vakantiepark in hartje Giethoorn. Omgeven door water en natuur, even helemaal tot rust komen en genieten van al het moois wat Giethoorn te bieden heeft. Geniet van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant op het park en maak de volgende dag een mooie rondvaart over het water.

1- Crime Vriendenweekend in Giethoorn – Escapegame, moordspel en varen in Giethoorn

Dit volledig verzorgde arrangement is gewoon puur genieten! Nergens aan hoeven denken want alles wordt voor u geregeld. Leuke activiteiten waarbij je goed moet samenwerken, genieten van heerlijk eten en daarnaast meer van Giethoorn ontdekken tijdens de rondvaart op de fluisterboot. Ontdek en geniet van Giethoorn in 3 dagen!

Bekijkt u ook onze website voor meer leuke Familie uitjes in Giethoorn!

Wenst u liever 1 dagje op pad te gaan? Bekijkt u dan deze leuke rondvaart in Giethoorn met brunch inbegrepen!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805