Individuele inschrijf zeilreizen aan boord van een klipper

Individuele inschrijf zeilreizen aan boord van een klipper

Altijd al mee willen gaan op een zeilreis? Tijdens deze reizen kunt u zich inschrijven vanaf 1 persoon!

3 sterren tweemastklipper

Op de 3 sterren tweemastklipper de Boekanier is het luxueus vertoeven. Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren. Actief meevaren als passagier op de Boekanier is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Faciliteiten

Maximum aantal personen: 26
Aantal hutten: 9
2 persoonshutten: 5
4 persoonshutten: 4

Beschrijving. Na tot in de jaren tachtig vracht te hebben gevaren, is de 'Boekanier' in 1991 opnieuw in de vaart gekomen. De Boekanier is een gezellig schip waar het u aan niets zal ontbreken. Het sfeervolle schip is met speedboot en tapinstallatie van alle gemakken voorzien. De bemanning leert u graag de basis van het zeilen uit zodat u zelf actief mee kunt varen. Zij laten u graag de mooiste plekjes van het IJsselmeer, de Friese binnenwateren en de Wadden zien, waarbij droogvallen op het Wad een belevenis is die u zeker eens mee moet maken!

Zeilreizen:

Oerol Terschelling
14 - 23 juni 2020 
Vrijdag en zaterdag gaat u het eiland op en kunt u genieten van het Oerol-fenomeen, een evenement bezoeken, een heerlijke fietstocht over het eiland, er is overal wat te doen op het eiland , een theateroptreden meemaken in een van de dorpen op het eiland, of een van te voren uitgezochte voorstelling bezoeken. Ook in de haven zijn voorstellingen.

Inschepen: Harlingen vrijdag 9 juni 15.00 uur
Van boord: Harlingen zondag 11 juni 17.00 uur.
Prijs is inclusief BTW, ontbijt en bedlinnen
Tweepersoonshut – 1 persoon – € 76,00 per kamer per nacht
Tweepersoonshut – 2 personen - € 95,00 per kamer per nacht
Vierpersoonshut - 3 personen - € 123,50 per kamer per nacht
Vierpersoonshut- 4 personen - € 133,00 per kamer per nacht
Klipperrace
13, 14 en 15 oktober 2020
De Klipperrace is het grootste zeilevenement voor traditionele zeilschepen dat ieder jaar in oktober gehouden wordt op het IJsselmeer voor de kust van Enkhuizen.
Prijs: € 175 per persoon.
KuiperBrandarisrace
20, 21, 22 oktober 2020
De KuiperBrandarisrace start in oktober Harlingen met de grootste race die in Nederland wordt georganiseerd en het is de bedoeling is dat we met 80 Charterschepen naar Terschelling varen. Erg gezellig met ook nog de unieke mogelijkheid om een weekendje weg naar Terschelling te gaan. vrijdag in Makkum aanmonsteren… Zaterdag vroeg krijgt u een plaats aan dek uitgelegd met voldoende ruimte om de wedstrijd met al deze zeilcharterschepen te zien al zeilend van Makkum naar Harlingen waar om 10.30 de race met 80 schepen gaat beginnen. Eenmaal over de finishlijn zeilen we door en s’avonds is er de prijsuitreiking en een groots FEEST!!
Prijs: € 175 per persoon. 
De prijzen van de zeiltochten zijn geldig tot december 2020.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • Familiekamers

Onze partner

Algemeen

Stap aan boord van de sfeervolle zeilklipper in Makkum, geniet een weekend met vrienden, familie, collega's op het schitterende IJsselmeer. Brengt u graag een bezoek aan de waddeneilanden, ontdek het van de andere kan en laat u verrassen door de deze tweemastklipper.

3 Sterren tweemastklipper

Op de 3 sterren tweemastklipper is het luxueus vertoeven.
Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren.


Actief meevaren als passagier op de klipper is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Op en afstap plaatsen

Aan boord van de prachtige zeilklipper kan de gast bepalen waar naar toe gevaren wordt en hoe laat er weer afgemeerd wordt, de gast kan ook kiezen uit verschillende op- en afstapplaatsen om zoveel mogelijk aan de wensen van u tegemoet te komen. Het schip kan ook op locatie blijven om uw feest aldaar tot een succes te maken.

Faciliteiten

Maximum aantal personen: 26


Aantal hutten: 9
2 persoonshutten: 5
4 persoonshutten: 4


Na tot in de jaren tachtig vracht te hebben gevaren, is de 'Boekanier' in 1991 opnieuw in de vaart gekomen. De Boekanier is een gezellig schip waar het u aan niets zal ontbreken. Het sfeervolle schip is met speedboot en tapinstallatie van alle gemakken voorzien. De bemanning leert u graag de basis van het zeilen uit zodat u zelf actief mee kunt varen. Zij laten u graag de mooiste plekjes van het IJsselmeer, de Friese binnenwateren en de Wadden zien, waarbij droogvallen op het Wad een belevenis is die u zeker eens mee moet maken!