Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer - Spectaculaire Dinnershow!

Bij deze dinnershow is inbegrepen:

  • Amuses bij ontvangst
  • Aperitief Mainstreet
  • 4 gangen diner – Menu De Luxe
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  • Broadway Theatershow
  • Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 7 arrangementen/rangen die alle 7 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen Volwassenen:

  • Queens - € 85,00 per persoon
  • Harlem - € 105,00 per persoon
  • Down Town - € 125,00 per persoon
  • Manhattan - € 145,00 per persoon 
  • Manhattan Piano Bar Restaurant - € 165,00 per persoon
  • VIP - € 175,00 per persoon
  • Royal VIP - € 235,75 per persoon  (te boeken vanaf 8 personen) 

Prijzen kinderen tot en met 15 jaar

  • Queens kinderen tot en met 15 jaar € 69,50 (kindermenu)
  • Harlem kinderen tot en met 15 jaar € 89,50 (kindermenu)
  • Down Town kinderen tot en met 15 jaar € 95 (kindermenu)
  • Manhattan kinderen tot en met 15 jaar € 95 (kindermenu)
  • VIP kinderen tot en met 15 jaar € 95 (kindermenu)

* Deze prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten per persoon.

Let op: Informatie over de rangen treft u aan onder het kopje aanbieder.

Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:

Er wordt voor het najaar 2021 gekeken naar nieuwe data. Zodra deze informatie beschikbaar is zullen wij deze uiteraard hier vermelden. 

 

Brooklyn Nights in Aalsmeer

  Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u deze dinnershow, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

  Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

  Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

  We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur 4-gangendiner in de Big Apple
21.30 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur Grand Finale

8.9 | 29 reviews

Reviews van gasten

Mike

7

Wij hebben de goedkoopste tickets gekocht en achteraf wat spijt van gehad omdat je helemaal achterin zit tijdens het eten een weinig ziet van de show. Beter iets meer betalen voor een betere uitzicht.

Marja Rentenaar

8

Hele mooie avond prima diner en goed verzorgd

Anoniem

8

het was een super avond heel goed verzorgd!

Kees de haas

7

Ontvangst kon beter,moesten bijna een uur staan.Vond muziek te hard t.o.v. Zang. Op afterparty nergens een rustpunt overal keiharde muziek.

Jos Kamp Assurantien BV

8

prima organisatie. Heerlijk eten. Muziek prima.

Ruud Altena

8

Gezellige en goed verzorgde avond, zeer geslaagd als bedrijfsuitje

Pia Meerveld

9

Geweldige avond, eten was erg goed alleen voor de wat grotere eter was het wat weinig. Entertainment hoog niveau. Erg genoten

Jumelet - Jonkergouw

8

Was heel goed eten en een mooie show. Vonden het heel leuk dat het steeds ergens anders was

Compier

9

Wij hebben deze avond als ongelooflijk ervaren het was een cadeau voor een 50 jaar huwelijk feest wisten niet wat er zou wkomen maar enorm genoten heel hartelijk bedankt voor deze ge

J. Piet

9

Een mooie complete avond: ontvangst; diner (+entertainment); theatershow; afterparty en uitzwaaiparty. Van begin tot eind: Top. Een nadeel? Je hebt maar één paar ogen. Dit zegt volgens mij genoeg.

Alie Buitendijk

8

Wij hebben een geweldige avond gehad met ons gezin.

Eric B

10

Van begin tot eind één groot feest. We hebben ons geweldig vermaakt.

Bernard Kin

9

Wij zijn met het bedrijf geweest, met 42 personen en we hebben een zeer leuke avond gehad. Iedereen aan te raden. Vr. gr., Bernard Kin

Peter Vedder

10

Het arrangement was geweldig. De omgeving en buurt zijn ons niet zo bekend, maar het was voor ons te doen. Het personeel was erg behulpzaam, vooral omdat mijn vrouw in een rolstoel zit. We werden overal geweldig geholpen. De prijs was in verhouding goed. Het en drinken was heerlijk, alleen het hoofdgerecht zou de volgende keer een keuze moeten zijn, zoals keuze uit 2 gerechten.

Anoniem

9

Alles was keurig verzorgd. Het eten was heerlijk, goed entertainment, goede sfeer. Een aanrader, we hebben genoten!

Anoniem

8

leuke avond !

Anoniem

9

Het was een groot feest van het begin tot het eind!!!! Geweldig personeel wat een klasse. Ik zou graag de foto’s die gemaakt zijn willen bestellen! Het was tafel 201 en mijn man werd 80 jaar Hartelijke groeten Jell

PV Isselwaerde

9

We hebben de avond van ons leven gehad. Iedereen heeft heerlijk gegeten, de gerechten waren verrassend en bijzonder . De show tijdens het diner was leuk en afwisselend. Ook de zaal die we op het laatste moment kregen (pianozaal) voldeed aan alle verwachtingen. Gezellig en sfeervol met mooie gedekte ronde tafels. De theatershow was geweldig en zo veel meer als we dachten. Hoe mooi en bijzonder waren de decors en kostuums en de optredens, we hebben hiervan echt genoten. Na het theater nog de after party, die duurde te kort, we hadden graag nog een uurtje langer gebleven, iedereen had het naar zijn/haar zin. Als er een minpuntje te noemen valt, en dat is echt een heel klein puntje, dan hadden we de koffie liever direct na het dessert gehad in plaats van na de theatershow. Als we de gelden ervoor zouden hebben , dan zouden we zeker ieder jaar willen gaan. Met dank aan iedereen die van ons 25 jarig jubileum van onze personeelsvereniging een geweldig feest hebben gemaakt,

Anoniem

10

Perfect georganiseerd en van hoge kwaliteit op alle fronten. omgeving: vind ik niet zo belangrijk buurt : evenzo

John Oost

9

Wij hebben met 22 personen een fantastische avond gehad ter ere van ons50 jarig huwelijk Het was super goed verzorgd en de avond was vol verrassingen en zo voorbij. iedereen heeft genoten bedankt voor herhaling vatbaar zullen het aanbevelen.

Joh van Dijk

9

Diner was prima en vlot uitgeserveerd, goede vriendelijke bediening. Entree: goede ontvangst Entertainment: goed en afwisselend programma

Tessa Kamphuis

10

Ik heb er van genoten. Het was gewoon weg super!

Nico Dorrestein

10

We waren met elf personen, en het was een feest voor ons.

Pascale van Welbergen

9

Het was echt fantastisch ook om andere aan te raden om hier een keer naar toe te gaan. Alles netjes geregeld mijn complimenten.

Anoniem

10

Top voor een bedrijfsuitje. Zeer veel positieve reacties ontvangen.

Jorana Smit

9

Wat een geweldige avond! Wij hadden een luxer arrangement en zatten op het podium! Verder ook gebruik gemaakt van het "spotlight arrangement " en dat was ook om nooit meer te vergeten. Ik heb door de avond weer wat van m'n bucket list kunnen afstrepen en zou zeker nogmaals gaan.

Anoniem

8

Show was heel goed. Decor en sfeer was goed. Eten was heerlijk. Maar voor grote eters beetje weinig. Geweldige avond gehad.

Ingrid Kamps

10

Wij vonden het echt geweldig! Mijn moeder heeft echt een geweldige verjaardag gehad. Jullie maken er echt een geweldige avond van waar ieder zich een prinses voelt! Top!!

Mok v Stein

10

Het enige minpunt vinden wij dat je nog €5,-- voor parkeergeld per auto moet betalen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent. Laat u meenemen op een muzikale reis door de culturele ‘melting pot’ van de Big Apple. De fantastische cast - met o.a. het professionele showballet - onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond.

Informatie verschillende rangen show

Queens arrangement Maximaal 20 personen Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan comfortabele hoge en lage tafels die staan opgesteld achter in het Big Apple restaurant, met uitzicht op het zogenaamde 2e podium. Zowel rondom het 1e (VIPS en Manhattan) als het 2e podium, vindt tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen).

Harlem arrangement Maximaal aantal gasten 64 personen. Rondom, links en rechts van het zogenaamde 2e podium achter in het Big Apple restaurant hebben wij een aantal riante hoge en lage tafels opgesteld. Zowel op het 1e als het 2e podium vindt ook tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15,00per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen)

Down Town arrangement Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow. Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party. Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels in de Big Apple Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel 29.95 ( 1 fles is voor 5 personen).

Manhattan arrangement De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15 euro per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 ( 1 fles is voor 5 personen).

Manhattan arrangement / Piano Bar Restaurant Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers. Tijdens het diner wordt u regelmatig verrast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip. Net als op de meeste cruiseschepen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel. Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant. Upsell naar Internationaal dranken arrangement €15,00per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 (1 fles is voor 5 personen).

Brooklyn VIP arrangement Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd. Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks uit het Hollands assortiment. Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand. Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij. Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale. Uw parkeerkaart is in dit arrangement inbegrepen. Upsell naar Internationaal dranken arrangement € 15,00 per persoon Upsell fles Prosecco aan tafel € 29,95 (1 fles is voor 5 personen).

Royal VIP arrangement Maximaal 30 gasten – Bij een Royal VIP arrangement willen we graag altijd in gesprek Met de aanvragen om specifieke wensen door te spreken. Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Buitenlands gedistilleerd. Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd. Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau. Uw parkeerkaart is in dit arrangement inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p .

Het programma

Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de diner-voorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer.

Geniet tijdens het 4-gangen diner met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels van de lekkerste wijnen en de show. De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door de cast van 50 personen, nodigen wij u uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé. Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show.

Rond middernacht wordt onze meest afwisselende dinner experience afgesloten met de "Uitzwaai" Finale in de foyer. Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken. Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig.

After party

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.