Dagtocht rondvaart van Den Bosch naar Heusden

Uitgebreide omschrijving

Het einddoel van deze tocht is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. We verlaten de mooi gerestaureerde haven van ’s-Hertogenbosch en varen over de Dieze naar het dorpje Engelen. Daar gaan we de sluis in. U maakt het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden en Well. 2 Uur na vertrek komen we in het fraaie Heusden aan. U krijgt volop de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen.

Inclusief lunch

Opstapplaats is de Zuid-Willemsvaart.

Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag. De vertrektijd is 11.00 uur en om 17.00 uur bent u terug in Den Bosch.

Prijs:
€ 30,00 p.p.
€ 26,00 p.p. voor kinderen tot 12 jaar

Het is ook mogelijk om dit arrangement ook nog inclusief diner bij te boeken. De prijs is dan € 62,50 p.p. mocht u hier ook nog een kopje koffie en een Bossche Bol bij willen komt de totaalprijs op € 68,00 p.p.

8.5 | 67 reviews

Reviews van gasten

Rinie Wartenberg

10

Vriendelijke en gastvrije mensen.Zeker voor herhaling vatbaar!

Marlous Burema

9

Het was een geweldige rondvaart. Voor herhaling vatbaar. We hadden lunch arrangement was heel goed verzorgd. De kaptein vertelde onderweg iets over omgeving e.d.

Anja

8

Leuke mooie tocht. Heerlijke lunch. Goede gids tijdens de vaartocht Iedereen van personeel was in voor een praatje

Anoniem

8

Het was een erg leuke dag! De schipper en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem

9

Super leuke dag gehad met zonnig warm weer. De lunch was vers en meer dan voldoende. Het personeel was zeer vriendelijk. Gewoon een super dag !!

marie therese hoochstenbeek

8

Was leuk en goed Het was niet druk en dat vonden we ook prettig Mooi weer dat was een extra cadeau Bemanning erg aardig en goede uitleg Lunch was erg eenvoudig.

AMA van der Loo

9

Leuke boottocht. Goed verzorgd.

Anton Weemaes

8

goed verzorgd. kwaliteit/prijs goed

Wil Marechal

9

Het was voor ons een mooie dag met prachtig weer en heerlijk met de boot op het water.

Anoniem

9

Leuke tocht. Goede informatie over de bezienswaardigheden, al was die niet altijd te verstaan vanwege Het praten van veel passagiers! Uitermate vriendelijk en dienstbaar bedienend personeel. Een aanrader!

Ellen van de Loo

7

Tocht was prima. Wat ons tegen viel was dat bij de lunch geen koffie of thee werd geschonken. Die kwam er nog extra bij. Wij hadden verwacht dat dat erbij in zat. Wordt de lunch in een keer toch €2,- duurder.

Anoniem

9

Prachtige dagtocht. Aardige kapitein evenals zijn collega die voor de verzorging aan boord zorgde.

Victor Bruins

9

Goede accommodatie, zeer vriendelijk personeel, mooie verhalen/uitleg over waar je langs vaart.

Co van Yzendoorn

9

Fantastisch arrangement. Weers afhankelijk. Wij hadden mooi weer. Zonnig en warm. Heen benedendeks gezeten terug bovendeks. De Kapitein was zo aardig om de omgeving nog eens toe te lichten op de terugweg. Het reisdoel Heusden is echt de moeite waard. Op een zonnige zaterdag is het daar een gezellige drukte. Vergeet ook niet de Heemtuin te bezoeken. Wij hadden een plattegrond van Heusden bij ons, nr 33 is de Heemtuin. De plattegrond moet je zelf van internet afplukken. Een paar printjes in zwart wit voldoen al. Jammer dat de lunch aan boord bestaat uit witte bolletjes met ham of kaas. Bruin brood is toch veel gebruikelijker of vergis ik mij dan? Tim en Sanne doen goed hun best om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Vader Wolthuis stuurt het schip betrouwbaar door de sluis.

C.H.M. Mooij-Wijffels

8

Goede vaart Goede informatie tijdens de tocht

Marijke Tiggelman

8

dit reisje is mij goed bevallen het is goed geregeld op 1 puntje na. bij de reservering is een plattegrondje voor het parkeren. dat is duidelijk alleen had ik de gedachte dat het voor mensen was die met de trein komen , dus ik dacht ik kan dichtbij parkeren, maar dat is niet het geval, dus als opmerking misschien duidelijk dat het ook voor autoreizigers geldt, verder dik tevreden en uitstekend weer . heb inmiddels gereserveerd voor 6-7-2017 met 10 personen dus dik tevreden

ap klaasen

8

het was prima alleen de lunch was een beetje karig er had misschien een warme croquet bij gekunt

Jolande Snepvangers

8

Wij hebben het prima gehad.

Hanny Van van luytelaar

10

Was echt fantastisch

Anoniem

8

Was goed gezellig maar we hadden dan ook prachtig weer.

Jochem Waiboer

9

Dit was een zeer geslaagde dag en goed verzorgd

Anoniem

8

Heel leuk geweest, de tijd in Heusden mocht voor ons iets langer zijn.

Anoniem

9

Leuke tocht 100% de moeite waard Kapitein en bevrouwing zijn absoluut klasse! Wij brachten 2 Amerikaanse vrienden mee die ook keurig in het engels te woord werden gestaan. Aanrader!! CR

Anoniem

9

Fijne tocht op prima schip met goede stoelen. Relaxt toertje. Heusden pitoresk stadje- leuk om te kijken.

Anoniem

8

Prima organisatie..goed weer.. wat willen we verder nog...

Yvonne Hermans

7

Goed verzorgd en vriendelijke mensen

Anoniem

8

We hebben een leuke dag gehad vooral de de gezellige kapiteijn en de bediening

C Roest

8

Mooie tocht... Vriendelijke bediening... Jammer dat er niet aangegeven was waar je de auto kon parkeren. Goed gebak. Gied lunch met meloen.

Paula V d Donk

8

Goed verzorgde reis !! We hadden alleen super slecht weer die dag.

Anoniem

9

Het was een geweldig mooie boottocht. Hele vriendelijke mensen die op een kenmerkende Brabantse gemoedelijkheid tijdens de boottocht in de weer waren. Duidelijke en interessante uitleg van de kapitein. Complimenten.

Anoniem

9

Super nette bedienig en een mooie tocht.

Henk van Ravenstein

8

Leuke tocht,vriendelijk personeel

A.W. de Jongt

8

Het enige nadeel van deze dagtocht vonden wij de parkeerplaats. Deze was wel 20 minuten lopen vanaf station. De aanlegplaats van de boot vonden wij ook niet optimaal. Lastig om te vinden

M.J.H.C. van Helden Verhoeven

9

Het is ons prima bevallen,het personeel was heel vriendelijk,de tijden klopten precies dus we hebben een heerlijk dagje gehad.

Anoniem

8

Leuke boottocht naar het mooie vestigingsstadje Heusden. Onderweg een heerlijke Bossche bol en lunch, goed georganiseerd! In Heusden was genoeg tijd voor een stadswandeling om het stadje goed te kunnen bekijken.

Anoniem

8

Een mooi tocht, lekker chocoladebol, goede lunch en afwisselend uitzicht met veel informatie die de schipper al varende geeft. Heusden mooi, stadwandeling gedaan en weer een relaxte tocht terug

Anita Heuverling

8

We hebben super leuke dag gehad en zijn goed verzorgd ..

Mary van Loon

8

We hebben een hele leuke dag gehad met de boot naar Heusden. Prima georganiseerd.

Rona Kreekel

9

Dit is echt een hele leuke tocht voor een uitstekende prijs met enthousiaste, vriendelijke en hulpvaardig personeel. En Heusden is een prachtig stadje. We hebben een topdag gehad. De lunch was eenvoudig, maar voor de prijs meer dan uitstekend. Ik was met partner en bejaarde moeder in scoot mobiel, die mee kon op het achterdek.

Anoniem

8

Leuke boottocht. Goed dat de stuurman dingen van de omgeving laat zien en erover verteld. De Bossche Bol blijft een goede traditie. Mogelijk wat achtergrond muziek bij bepaalde vaartukken.

C Verhoeven

8

Mooie interessante vaartocht. Met veel bezienswaardigheden. Goede uitleg van de schipper. Bereidwillig en vriendelijk personeel. Mooie en schone boot. Echt een aanrader. Fam. C. Verhoeven Ridderkerk.-

ina den engelsman

10

alles was prima verzorgt

Anja Kievitshorst Trommelen

8

Het was een leuke dag voor onze bewoners en de begeleiders.

ria van riel

8

het was een leuke dag samen met vriendinnen het personeel was aardig en behulpzaam geen klachten dus voor herhaling vatbaar mvg ria van riel

Lies Hartjes

8

De dagtocht Den Bosch naar Heusden is een prachtige tocht vooral als het mooi weer is en dat hadden we ook. Heusden is een mooi plaatsje. Het personeel is uiterst vriendelijk. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. We hadden er een lunch bij voor de prijs wel magertjes had wel iets meer mogen zijn. Het drinken was prima.

TC de Waard

9

de boottocht naar Heusden was voor ons interessant en ontspannend tegelijk. Het aan boord zijnde personeel deed het in mijn ogen heel goed en waren ze ook zeer klantvriendelijk. De lunch was zeker niet verkeerd ,met andere woorden gewoon goed. Alles bij elkaar een bijzonder fijne dag geweest.

Anoniem

8

Dagtocht naar Heusden is een fijne tocht, jammer dat juist die dag de personeelsbezetting op de boot sober was door afzegging van iemand.

Wim van Grunsven

8

2 uur heen, 2 uur terug en 2 uur in het mooie vestingplaatsje Heusden. De boottocht was leuk en het personeel vriendelijk en behulpzaam. De tijd in Heusden had wat langer mogen zijn maar Heusden is zeer de moeite waard.

Anoniem

8

goed verzorgd

Ank Huijs v. d Akker

8

Prima service Aardige bemanning

Anoniem

9

leuke dagtocht vriendelijke bemanning en bediening

Anoniem

9

Aanrader , Genieten van het Brabants Landschap .Vriendelijk personeel .

Liana Bogaard

10

Heerlijke dag gehad.Met een vriendelijke ontvangst.Goede verzorging.We hadden koffie met Bossche bol en lunch....heerlijk.Zeer vriendelijk personeel, veel info gekregen tijdens de vaart.Deze mensen hebben de dag top gemaakt.

Anoniem

10

Het was een zeer geslaagd uitje

Anoniem

10

Het is een tocht die zeker is aan te raden een fijne boot, netjes, ook zeer goed personeel.Helaas een erg onverstaanbare verhaal via de geluidsinstallatie die beter in het midden bovenin de boot geplaatst kan worden. Tussen ons accordeonspel en het zingen door was het ook niet verstaanbaar helaas,maar we hebben een heerlijke kop koffie, een echte bossebol en een uitmuntende lunch gekregen waarvoor complimenten van het hele Gezelligheidskoor Hoeven.

J. van de Mast

9

Het is een goede arrangement. Met een op merking, bij het op stappen op de boot is niet bepaald vriendelijk voor mindervalide (steile trap met kleine opstap). Dit mag wel vermeld worden voor de boekingen en in de folder. Voor de rest was alles prima.Met vriendelijke groet.

Pieter Kerzaan

10

Leuke dagtocht mooie omgeving

Leo Gehring

8

Dagtocht den Bosch - Heusden en terug.

Anoniem

8

hallo wat laat met mijn beoordeling! maar ik had de dagtocht omgezet naar 3juli. deze tocht was gezellig en goed verzorgd. wij hebben er van genoten. groetjes mevr.van golde

Anoniem

8

Het was goed bevallen. Dankzij de lift kon mijn moeder overal zitten waar ze wilde.

Anoniem

8

De tocht was prima verzorgt. Nadeel vond ik dat de drank aan boord vrij duur was.

Anoniem

8

prima verzorgd

Anoniem

10

wij hebben echt heel leuk gehad nog maals bedankt fam. colijn

Anoniem

8

de boottocht Den Bosch -Heusden is een mooie aktiviteit

Anoniem

8

We zijn met 5 personen in de leeftijd van 48 tot 80 jaar met de boottocht mee geweest. Het was prima georganiseerd, vriendelijk personeel, heerlijke lunch, 3 verse broodjes, koffiebroodje, fruit en drinken. De kapitein heeft de hele reis uitleg gegeven over hetgeen er te zien was op de wal. Kortom een aanrader voor een rustig dagje uit.

Anoniem

8

De dagtocht was goed verzorgd en vriendelijk personeel.

Anoniem

7

Het uitje was een kadootje van onze kinderen omdat we 40 jaar getrouwd zijn, het was een leuke dag. Het zou wel fijn zijn als u aangeeft hoe het beste kunt parkeren in de stad want voor mensen die niet vaak in de stad komen is het lastig en duur.

DenBoschSpecialist.nl

Algemeen

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten.Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.

De dagtochten gaan naar Heusden, Woudrichum, Zaltbommel en Ammerzode. Een paar uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, vlakbij de grote St. Jan.

Overige informatie

Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.
Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.
Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.
U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.
Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.
Onze Schepen de “Jeronimus Bosch” en de “Ouwe Dirk “ zijn aangepast voor rolstoelen.