Wie is de Rat? spelprogramma in Amsterdam

Bij dit Wie is de Rat? arrangement is inbegrepen:

 • 1 consumptie
 • Versnapering voor onderweg
 • OV-dagkaart
 • Professionele begeleiding
 • Teambuilding
 • Prijs voor het beste team en rat
 • Prijzen

  van € 29,50 p.p.: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
  Tijdsduur: 3 uur.
  Minimum aantal personen: 10.

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

  Wie is de Rat?

  Smerig onderkruipsel, ongedierte, ziekteverwekker: het is opvallend hoe we de rat zien. Als iemand voor ‘rat’ wordt uitgemaakt, is het niet best. Vaak vergeten we dat dit zoogdiertje ook zeer intelligent, slim en sociaal is! En juist al die vaardigheden zijn nodig in het spel ‘Wie is de Rat?’ Want wat is er leuker dan je uit te leven in de rol van saboteur!

  Het spel

   In dit bloedstollende uitje is één van jullie de rat! Aan de hand van opdrachten worden jullie door het spel heen geleid. Als rat maak je het de anderen voortdurend lastig, vernuftig gebruik makend van je intelligentie en sociale vaardigheden. En niemand weet dat jij het bent! Als groep moet je voortdurend op je hoede zijn, want één van jullie kan hem zijn!Jij verstoort de groep met je geniepige rattengedrag. Je speelt met iedereen: je paait ze of zet ze tegen elkaar op waar nodig. Maar wel op die manier dat de anderen je niet door hebben! Het zal dan ook voor de groep een enorme uitdaging zijn om je te ontmaskeren. Ondertussen maak je hen het leven zuur, zoals het een echt ‘ondier’ betaamt. Hahaha! Met dit spel ben je verzekerd van een opwindend en meeslepende middag! En dit allemaal in het best passende decor, de plek waar Ciske de Rat zelf rondliep: de binnenstad van Amsterdam.Succes gegarandeerd!

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

  Mokumuitjes.nl

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  Tip

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier