HILARISCH groepsuitje Crazy 88 in Amsterdam

Bij dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is inbegrepen:

  • Begeleiding
  • 1 consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • 1 DVD met alle filmpjes
  • Prijs

    Prijs: € 19,50 p.p. exclusief BTW
    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Minimum aantal personen: 8.

    Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

    De prijs van dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

    Crazy 88 is doorgedraaid, spannend en komisch!

    Bent u écht klaar voor de stad? Wij komen nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

    De opdrachten

    Crazy 88 staat voor 88 (té) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. Nu vonden wij 88 opdrachten wel erg veel en hebben er daarom 10 van gemaakt:
    1. Drink een kopje koffie bij iemand thuis
    2. Verdien een euro als straatartiest
    3. Doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...

    O, dit valt best mee hè? Haha! Nou, maak uw borst maar nat! De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél CRAZIER!!!

    Het spel in het centrum van Amsterdam

    U wordt in het centrum van Amsterdam opgesplitst in teams van 4 - 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst ... uuhh we bedoelen het snelst!

    Moge de CRAZIEST winnen!!
    8.0 | 3 reviews

    Reviews van gasten

    Ekram

    7

    Superleuk georganiseerd, leuke originele opdrachten en het materiaal was ook makkelijk in gebruik. Wij merken alleen dat we wel behoefte hadden aan een break tussendoor.

    E.J.M. Koot KDV Pukkie

    9

    Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, prima georganiseerd, hele goede begeleing geduende het spel, inhoudelijk een enorm leuke activiteit.

    Yvette ter Veen

    8

    Wij hebben een leuke dag gehad met Grazy 88. De opdrachten waren afwisselend en leuk. De begeleiding was goed. Alleen jammer dat de comsumpties op het eind waren.

    Mogelijkheden

    De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

    • parkeren
    • Fietsverhuur

    Mokumuitjes.nl

    Algemeen

    Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

    Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

    Kom naar ons voor:
    De origineelste uitjes
    Het grootste aanbod
    De scherpste prijzen
    De beste gidsen
    En alle events op maat!

    Maatwerk

    Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

    Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

    Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

    Tip

    Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

    Waar staan wij voor

    Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

    Onze motto's:
    Alles is mogelijk
    Afspraak is afspraak
    Wij werken met plezier voor uw plezier